fbpx

foto, video | Un crater imens în loc de port și sute de clădiri făcute una cu pământul. Imagini înfricoșătoare cu Beirutul de la înălțime

Beirutul a fost filmat de la înălțime, dar și prin satelit, după ce două explozii devastatoare au izbucnit marți seară în portul orașului. Acestea ar fi fost simțite la 250 de kilometri distanță, în Cipru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preliminar, autoritățile spun că s-a produs un incendiu la un depozit unde se păstra azotat de amoniu, urmat de două explozii. Substanța chimică a ajuns acolo acum șase ani, pe o nava sub pavilion moldovenesc, dar a fost confiscată după ce corabia avea probleme tehnice și a rămas reținută, apoi abandonată în port.

În urma deflagrației, peste 130 de persoane au decedat. Altele circa 4000 su suferit diverse leziuni, iar televiziunea arabă a publicat imagini dintr-un spital local, unde oamenilor li se acordă ajutor chiar pe podeaua din hol, plină de sânge.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: CNN

CITEȘTE ȘI:

Explozia din Beirut: Peste 300.000 de oameni au rămas fără locuințe. „Jumătate de oraș este nelocuibil”

Există moldoveni printre victimele exploziilor de la Beirut? Anunțul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

Agenția Navală din Moldova dezminte unele informații cu privire la exploziile din Beirut: „Marfa nu era la bordul navei Rhosus”

Articole asemănătoare

Back to top button