fbpx

Un actor moldovean va juca în celebrul serial Netflix – „Stranger Things”

Moldovenii cuceresc America! Sebastian Zavadski va juca în sezonul 4 al renumitului serial marca Netflix – „Stranger Things”. Anunțul a fost făcut de către soția actorului, Marianna Petrenko, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul a primit un rol secundar în sezonul 4 al serialului. La momentul de față, acesta se află cu întreaga familie în SUA pentru a participa la filmări.

Da, suntem extrem de fericiți! Pentru asta și am ajuns în America. Țara visurilor împlinite”, a scris Marianna Petrenko pe Facebook.

Sebastian Zavadski va juca pe aceleași platouri de filmare cu Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown și alții.

Stranger Things este un serial TV american științifico-fantastic creat și produs pentru platforma de streaming Netflix.

Subiectul pornește de la dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret. Acțiunea are loc în 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana. Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019. Data lansării celui de-al patrulea sezon în care va apărea și Sebastian Zavadski, nu este deocamdată cunoscută.

Articole asemănătoare

Back to top button