fbpx

video | Un tânăr de 18 ani a ucis o femeie, iar pe un bărbat l-a înjunghiat și l-a îngropat de viu

Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore,  fiind suspectat de omor și tentativă de omor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani, l-ar fi înjunghiat, după care l-ar fi închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care l-a acoperit cu pământ. Ulterior, bărbatul a fost găsit viu.  

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, oamenii legii au fost alertați de o femeie care a comunicat polițiștilor că ruda sa, de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. La fața locului a intervenit Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că bătrâna ar fi decedat în urma mai multor plăgi.

În aceeași zi, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al victimelor. Audiat de oamenii legii, tânărul se încurca în declarații. În timpul perchezițiilor, în apropierea domiciliului forțele de ordine au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor.

În urma săpăturilor, în interiorul beciului improvizat a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului. Bărbatul a spus polițiștilor că, la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a fost rănit și închis în acel beci.

Oamenii legii au stabilit că bănuitul a comis omorul bătrânei în noaptea de 12 spre 13 mai.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button