fbpx

foto, video | Protest la Inspectoratul de Poliție Ialoveni. Zeci de oameni au cerut să se facă dreptate în cazul tânărului ucis în bătaie la Costești

Zeci de persoane s-au adunat astăzi, 13 ianuarie, în cadrul unui protest în fața Inspectoratului de Poliție Ialoveni. Oamenii au cerut să se facă dreptate în cazul lui Dumitru Jomir, tânărul în vârstă de 20 de ani, care a decedat la spital după ce a fost snopit în bătaie în noaptea de Revelion, la Costești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Manifestanții au adus cu ei pancarte cu chipul tânărului și au scandat într-un glas: „Rușine!”, „Bandiți, nu minori!”, „Vrem dreptate!”, „Justiție pentru Dumitru!”.

Oamenii s-au arătat nemulțumiți de felul în care au acționat oamenii legii imediat după ce a avut loc infracțiunea și se plâng de tergiversarea investigațiilor în acest caz.

Mulțimea a cerut desfășurarea unei anchete interne cu privire la lipsa acțiunilor rapide pentru a identifica toate circumstanțele pe urme fierbinți și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați.

 Foto: protv.md

Citiți și: foto | Durere nemărginită la Costești. Tânărul bătut cu bestialitate în noaptea dintre ani a fost condus pe ultimul drum

ultima oră | Serviciul 112 a publicat înregistrările apelurilor parvenite în cazul tânărului bătut la Costești. Informațiile au fost transmise imediat Ambulanței

Un deputat PAS a cerut poliției să inițieze o anchetă de serviciu în cazul omorului de la Costești: „Vom solicita prezența ministrului de Interne în Parlament”

video | Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul din Costești este agresat. Cum s-a întâmplat totul?

Articole asemănătoare

Back to top button