fbpx

ultima oră | Serviciul 112 a publicat înregistrările apelurilor parvenite în cazul tânărului bătut la Costești. Informațiile au fost transmise imediat Ambulanței

Serviciul 112 face precizări referitoare la acuzațiile aduse de rudele tânărului bătut la Costești în noapte de Revelion. Potrivit unui comunicat, în total pe acest caz au parvenit șase apeluri de la trei persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul apel a fost preluat de operator la ora 01:44. În cadrul discuției apelantul solicită intervenția ambulanței și comunică că un băiat a căzut desinestător și a pierdut cunoștința, dar nu spune nimic despre acțiunile de violență. Operatorul 112 a procesat informația și a transmis fișa apelului de urgență la dispeceratul de Ambulanță Centru la ora 01:46.

Ulterior, operatorii 112 au recepționat încă patru apeluri privind cazul menționat. La ora 01:45 o altă persoană a anunțat despre faptul ca doi tineri s-au bătut, iar unul dintre ei este în stare inconștientă. După preluarea tuturor datelor, cazul a fost trimis la Ambulanță și Poliție.

La ora 01:53, a treia persoană a telefonat la 112, comunicând că a văzut din casă că s-au bătut niște băieți, iar unul este inconștient. Ultimul apel a fost recepționat la ora 02:18, iar apelantul a anunțat că informația oferită inițial nu corespunde realității și a solicitat intervenția Poliției. La fel, în cadrul acestei discuții, persoana care a telefonat a confirmat ca ambulanța a ajuns la fața locului.

Citește și: Tânărul din Costești, bătut cu bestialitate de Revelion, s-a stins din viață. Băiatul se afla în comă

Ministerul Sănătății vine cu precizări în cazul tânărului bătut cu bestialitate la Costești: Ambulanța a ajuns în 19 minute

Un tânăr de 20 de ani, bătut cu bestialitate de doi consăteni de Anul Nou. Unul dintre suspecți este minor

Articole asemănătoare

Back to top button