fbpx

Ministerul Sănătății vine cu precizări în cazul tânărului bătut cu bestialitate la Costești: Ambulanța a ajuns în 19 minute

După ce rudele tânărului bătut cu bestialitate de Revelion la Costești au declarat de mai multe ori că ambulanța a venit peste o oră și jumătate după primul apel, Ministerul Sănătății face anumite precizări. Responsabilii spun că medicii au ajuns la fața locului în 19 minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de minister, primul apel a parvenit la ora 01:46, interlocutorul informând operatorul 112 că o persoană a căzut și s-a lovit la cap. Solicitarea a fost transmisă medicilor la ora 01:47.

Echipa AMU a fost alocată la ora 01:59, imediat după finalizarea misiunii precedente și a ajuns la locul solicitării la ora 2:18, în doar 19 minute. Aceasta a acordat toată asistența medicală necesară, iar misiunea a fost finalizată la ora 04.19.

Pe de altă parte, rudele tânărului spun că au existat două apeluri la Serviciul 112, unul dintre care ar fi fost catalogat drept fals deoarece băieții râdeau. De asemenea, potrivit membrilor familiei, ajutorul medical a fost oferit cu întârziere din cauza că tânărul ar fi fost transportat mai întâi la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, dar specialiștii de acolo ar fi refuzat internarea. Ulterior, ambulanța l-a dus pe Dumitru la Spitalul de Urgență, doctorii de la această instituție fiind cei care au alertat oamenii legii.

Citește și: video | Ambulanța ar fi venit peste o oră și jumătate, iar primul apel „nu ar fi fost luat în serios”. Declarații cutremurătoare ale rudelor băiatului bătut la Costești

Tânărul din Costești, bătut cu bestialitate de Revelion, s-a stins din viață. Băiatul se afla în comă

video | Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul din Costești este agresat. Cum s-a întâmplat totul?

Articole asemănătoare

Back to top button