fbpx

video | Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul din Costești este agresat. Cum s-a întâmplat totul?

Un tânăr de 20 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi consăteni în noaptea dintre ani. ZUGO a primit imagini surprinse de camere de supraveghere în care se observă momentul când tânărul ar fi agresat. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filmulețul a fost expediat la adresa redacției noastre de un martor, care spune că băiatul se numește Dumitru. El a întâmpinat Revelionul cu prietenii, iar unul dintre amicii săi ar fi fost sunat insistent de suspecți și rugat să iasă la poartă. Victima l-a însoțit, iar între tânăr și cei doi bănuiți s-ar fi iscat o ceartă.

La fața locului ar fi fost și o domnișoară, căreia Dumitru i-ar fi spus să nu se implice în discuția băieților, iar presupușilor agresori nu le-ar fi plăcut asta. Așadar, ei l-ar fi doborât cu o scândură de la gard, iar când acesta a încercat să se ridice, l-ar fi dat la pământ din nou și i-ar fi aplicat lovituri cu picioarele în regiunea capului. Sursa citată precizează că ambulanța ar fi venit foarte greu, iar băiatul se află în comă.

Precizăm că, potrivit Poliției, unul dintre suspecți, în vârstă de 21 de ani este reținut pentru 72 de ore, iar altul este cercetat în stare de libertate, fiind minor.

Articole asemănătoare

Back to top button