fbpx

video | Ștefan Gligor își creează o formațiune politică: A lansat grupul de inițiativă pentru „Partidul Schimbării”

Expertul în politici publice Ștefan Gligor intenționează să creeze propriul partid politic. Potrivit lui Gligor, joi, 28 ianuarie, este lansat grupul de inițiativă pentru a înregistra „Partidul Schimbării”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, Ștefan Gligor a declarat, anterior, că formațiunea va fi lansată din surse financiare proprii.

„Lansăm grupul de inițiativă pentru crearea unei noi formațiuni politice, care va contribui la schimbarea elitelor corupte și va promova solidarizarea societății în jurul unui concept de bună guvernare a Republicii Moldova”, a afirmat Ștefan Gligor în cadrul unei conferințe de presă.

„Indiferent de apartenență etnică, limbă vorbită și religie, fiecare dintre noi își dorește bunăstare. Fiecare dintre noi își dorește instituții funcționale în serviciul oamenilor simpli. Își dorește justiție care bagă criminalii la închisoare în loc să-i protejeze, și echitate socială pentru cei vulnerabili și săraci”, a mai declarat Ștefan Gligor.

„Agenda cuprinde șapte piloni care cuprind viziunea echipei cu privire la dezvoltarea și buna-administrare a statului”, a subliniat Gligor.

„Mai exact, aceasta include: Reforma politică și justiție, model de dezvoltare economică care până acum nu a fost creat. Sănătate publică, care acum este lovită de ineficiență de administrare bună și pandemie, un nou model de educație. Descentralizarea și autonomia APL-urilor, rotecție socială cu viziune nouă și construcția unei societăți informaționale”, a spus Ștefan Gligor,

Amintim că, recent, și fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că intenționează să-și creeze propria formațiune politică.

Vezi și: Ruslan Codreanu se lansează, oficial, în politică. Va iniția formarea unui partid

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button