fbpx

Ruslan Codreanu se lansează, oficial, în politică. Va iniția formarea unui partid

Fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, se lansează, oficial, în politică. Acesta a anunțat că va forma un partid. Potrivit lui Codreanu, urmează să fie constituit grupul de inițiativă pentru a începe procesul de creare a formațiunii politice. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vom începe colectarea de cereri. Cu acei o mie de oameni care se vor alătura, vom decide asupra mișcării politice, asupra denumirii, siglei și toate procedurile care urmează a fi făcute”, a subliniat Codreanu în cadrul unei conferințe de presă.

„Ne dorim un partid bazat pe obiective foarte clare și pe probleme foarte clare ale omului. Credem cu fermitate că glodul nu are ideologie de stânga sau de dreapta. Noi venim ca un partid de alternativă, noi vrem să dezvoltăm potențialul omului, noi nu vrem să fim un partid foarte clasic, dar un partid pragmatic ”, a mai adăugat Codreanu.

La conferința de presă, lui Codreanu i s-au alăturat mai multe persone „specialiști din mai multe domenii”, după cum spune chiar el, printre care și medicul Mihai Stratulat.

„Am doi băieți și vreau ca ei să aibă un viitor mai frumos decât am eu. Eu vin în această mișcare pentru a pune umărul pentru la schimbare”, a declarat Stratulat.

ZUGO amintește că Ruslan Codreanu a fost  primar interimar al municipiului Chișinău până în iulie 2019.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button