fbpx

video | Gațcan a publicat un nou video. Candu: „Ceva nu e în regulă nici astăzi”

Un nou filmuleț prin intermediul căruia Ștefan Gațcan transmite un mesaj deputaților și celor dragi a fost făcut public aseară, pe pagina sa de Facebook, fiind prezentat – întâi de toate – la emisiunea Cutia Neagră de la TV8, de Grigore Novac.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și de această dată, socialistul îi asigură pe toți că este bine și că nu e sechestrat. Filmulețul a fost realizat într-o încăpere, iar politicianul poartă – și în acest video – masca de protecție.

„Stimați prieteni, repet, sunt bine, am depus mandatul de deputat benevol. Acum am nevoie de o scurtă perioadă de odihnă”, a declarat Gațcan, adresându-se deputaților, colegilor, prietenilor și rudelor.

Drept urmare, politicienii au venit din nou cu reacții:

Andrian Candu: „Nouă ni s-a părut aceste videouri ca secvențe care trebuie examinate foarte atent de specialiști. Noi l-am văzut pe domnul Gațcan în aceste videouri pe domnul Gațcan fiind intimidat într-un fel, cu frică citind un text, pus la perete, iarăși cu mască, parcă ascunzând ceva, fiind într-o încăpere și ceea ce presupune că ceva nu e în regulă cu domnul Gatcan nici astăzi. Iată de ce e necesar și noi asta o vom face, în situația în care el se află pe teritoriul României, cu rugămintea, solicitarea să ia toate măsurile necesare pentru localizare și eventual să intervină pentru a-l ajuta dacă este necesar și dacă domnul Gațcan are nevoie de protecția statului român, mai ales că el probabil este și cetățean român”.

Vlad Batrîncea: „Apariția de ieri a fost la inițiativa lui. Domnul Gațcan se află în familie, în locul unde el preferă să se afle. Este absolut liber în circulație. Și dânsul personal va decide când va reveni în țară. Mai mult nu putem comunica despre cum a fost impus să facă ceva. Sperăm că organele de drept vor sistematiza materialele despre fapte de corupție. Este deputat socialist și această grijă pentru dânsul este falsă”.

Pavel Filip, despre cazul Gațcan: „Cu episodul Gațcan eu am toată certitudinea că acest om trebuie să vină, să ne spună la toți ce s-a întâmplat, dacă vreți are și obligațiunea pentru această societate pentru că este deputat în Parlamentul Republicii Moldova”.

Conform celor mai noi informații, Gațcan a plecat din țară, iar acum s-ar afla în România. Informația că a ieșit din Republica Moldova a fost precizată și de Igor Dodon, care a spus: „a luat soția, copii și a plecat omul din țară – asta e decizia dumnealui”.

Amintim că, pe 1 iulie, socialiștii au anunțat că Gațcan s-a răzgândit și va rămâne în echipa PSRM, doar că își dă demisia din funcția de deputat. Iar asta după ce, pe 30 iunie, funcționarul a declarat că aderă la Pro Moldova.

Ulterior, socialistul a fost de negăsit, cei din opoziție susținând că deputatul este sechestrat de către PSRM. La câteva ore, timp în care politicienii au încercat să-l găsească, Gațcan a publicat un video în care spunea că este bine, dar are nevoie de reabilitare, filmându-se pe un câmp cu viță-de-vie.

Articole asemănătoare

Back to top button