fbpx

ultima oră | Noi decese din cauza coronavirusului. S-a stins din viață și o asistentă medicală de la Cahul

Încă două persoane s-au stins din viață, în ultimele ore, fiind infectate cu noul coronavirus. Una dintre victime este o asistentă medicală. Informația a fost comunicată de Ministerul Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un caz este vorba de o femeie de 72 ani, din municipiul Chişinău, transferată de la SCM Sfânta Treime la Institutul de Medicină Urgentă pe 5 mai. Ea mai suferea de insuficiența renală cronică, diabet zaharat de tip II și AVC ischemic.

Ministerul, cu regret, anunţă și despre decesul Snejanei Poștaru, în vârstă de 41 ani, care a lucrat asistentă medicală în cadrul Spitalului Raional Cahul, secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

„Adresăm sincere condoleanţe familiei, colegilor şi tuturor celor care au cunoscut-o pentru profesionalismul său, dar şi calităţile umane deosebite”, au transmis reprezentanții MSMPS.

Menționăm că, până azi, au fost confirmate 1098 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici – 267, asistenţi medicali – 396, felceri – 61, paramedici – unul, farmacişti – 17, personal auxiliar – 356 de persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button