fbpx

Parlamentul confirmă! Un angajat al Legislativului a fost infectat cu noul coronavirus

Parlamentul Republicii Moldova a confirmat informația potrivit căreia un angajat al Legislativului este infectat cu noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma investigării situației respective, s-a constatat că persoana vizată a fost infectată pe 26 martie, fiind testată pozitiv pe 1 aprilie, iar pe 3 aprilie – internată la spital. Secretariatul Parlamentului a fost anunțat despre confirmarea infectării sale pe 6 aprilie. De precizat că, potrivit sistemului electronic al instituției, angajatul dat s-a prezentat la serviciu ultima oara pe 25 martie, deci – până la contaminare.

„Secretariatul Parlamentului solicită evitarea presupunerilor și declarațiilor publice nefondate la acest subiect sensibil și reiterează că instituția a întreprins toate măsurile prescrise de Organizația Mondială a Sănătății, Comisia Situații Excepționale cu privire la regimul de protecție pe timp de pandemie”, se arată în comunicatul oficial.

CITEȘTE ȘI:

video | Scandal în Parlament după ce s-a constatat lipsa cvorumului. Înarmați cu măști și mănuși, unii deputați au bătut în mese și au acuzat guvernarea de ilegalități

Articole asemănătoare

Back to top button