fbpx

video | Scandal în Parlament după ce s-a constatat lipsa cvorumului. Înarmați cu măști și mănuși, unii deputați au bătut în mese și au acuzat guvernarea de ilegalități

Ședința Parlamentului, programată pentru astăzi, nu a avut loc. Asta pentru că mai mulți deputați nu s-au prezentat la întrunire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De la ședință au lipsit 36 de deputați din fracțiunea PSRM,  22 din PDM, Ilan Șor, Vladimir Bolea, Alexandru Oleinic și Oazu Nantoi. În sală erau prezenți 39 de parlamentari și reprezentanții Guvernului.

Nemulțumiți de lipsa cvorumului, unii deputați au bătut în mese, iar alții au acuzat guvernarea de ilegalități. Andrian Candu a declarat că majoritatea parlamentară „dă dovadă de obrăznicie și nesimțire”. În același timp, Sergiu Litvinenco a spus că proiectul de asumare a răspunderii nu este constituțional. La rândul său, Alexandru Slusari a menționat că în Parlament funcționează „coaliția coronavirus” și a calificat ședința de astăzi drept „dezmăț”.

În timp ce premierul făcea declarații de presă, iar în sală se auzeau replicile unor deputați, Chicu a comentat situați creată, menționând că: „Vorbim în cor. Avem defecțiuni tehnice”.

Amintim că, astăzi, Ion Chicu urma să prezinte în plen proiectul de asumare a răspunderii. Acesta prevede mai multe măsuri care ar trebuie să amelioreze criza provocată de pandemie.

Articole asemănătoare

Back to top button