fbpx

Cazul Anei Maria: Oamenii legii examinează posibile conexiuni cu alte crime neelucidate

În cadrul urmăririi penale în cazul Anei-Maria, tânăra de 19 ani de la Orhei, găsită moartă lângă Chițcanii Vechi, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, oamenii legii examinează și posibile conexiuni cu alte cazuri de crimă, rămase încă neelucidate. Invitat în platoul emisiunii „Moldova Gândește LIVE”, șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu nu a spus cu ce cazuri se investighează posibile paralele, dar că „se examinează absolut tot”, scrie TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În orice situație de acest gen, suntem obligați ca în cazul unei crime fără rezultat să fie suprapuse anumite probe ridicate în precedentele infracțiuni raportate la ce avem astăzi. Absolut toate situațiile trebuie verificate sub aspect de probă, se fac o serie de măsuri necesare. Suntem obligați să examinăm absolut tot, în cazul în care avem victimă, dar nu avem suspect. 

Primordial acum este să acumulăm probe fierbinți pe cazul Anei-Maria și să finalizăm cât mai rapid procesul de urmărire penală, dar în paralel deja se acumulează și examinează și alte versiuni, pe alte cazuri care ar putea fi tangențiale la subiect”, a menționat Viorel Cernăuțeanu.

Cernăuțeanu a mai spus că imediat după îndemnul public ca persoanele care au avut de situații cu bărbatul suspectat de uciderea Anei-Maria, să sune la Poliție, au fost primite numeroase sesizări. Potrivit șefului IGP, presupusele victime au spus că au avut tangențe cu suspectul. Viorel Cernăuțeanu nu a oferit detalii.

Articole asemănătoare

Back to top button