fbpx

Până acum s-au depistat peste 600 de copii bolnavi de COVID-19. Chiar și așa – mulți moldoveni se îmbulzesc la terenurile de joacă

În țara noastră s-au înregistrat, de la începutul pandemiei, 608 cazuri de infectare cu virusul COVID-19 în rândul copiilor de până la 18 ani, însă mulți moldoveni continuă să se îmbulzească la terenurile de joacă contrar restricțiilor. Acest aspect a fost discutat azi de către secretarul de stat al Ministerului Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Constantin Rîmiș a venit cu un mesaj pentru familiile cu copii, de a se abține de la frecventarea parcurilor de joacă, care sunt restricționate conform deciziei Comisiei Extraordinare Naționale de Sănătate Publică.

Acesta a prezentat date cu privire la situația copiilor infectați cu virusul COVID -19, informând că de la înregistrarea primului caz și până la ziua de astăzi au fost diagnosticați 608 copii. Actualmente, 70 sunt internați în instituțiile medicale.

Amintim că aflarea pe terenurile de joacă pentru copii este interzisă. Sunt permise doar plimbările la aer liber sau aflarea în locurile publice în grupuri nu mai mari de trei persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button