fbpx

O toaletă din aur, instalată în Palatul Blenheim din Mare Britanie. Ce condiții trebuie să respecte vizitatorii pentru a o folosi?

Un vas de toaletă, realizat din aur de 18 carate, în valoare de peste un milion de euro, a fost instalat în Palatul Blenheim din Mare Britanie. Vizitatorii au chiar și dreptul de a-l folosi, însă trebuie să respecte anumite condiții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Toaleta, creată de artistul italian Maurizio Cattelan, va putea fi admirat și utilizat începând cu luna septembrie. Fiind complet funcțională, aceasta va putea fi folosită de vizitatori cu condiția ca aceștia să se încadreze în limita de timp de 3 minute.

Exponatul inedit a fost montat în camera din fața celei în care s-a născut Winston Churchill, iar persoanele care vor dori să-l utilizeze au posibilitatea să-și programeze în avans cele trei minute.

Prețul unui bilet de „vizitare” este de 27 de lire, însă include și un tur al parcului și grădinilor palatului.

În anul 2016, când vasul de toaletă a fost expus pentru prima dată în Muzeul Guggenheim din New York, acesta a aduna mii de oameni, care au stat ore în șir la coadă pentru cele trei minute. Atunci, peste 100.000 de mii de persoane au folosit exponatul.

Articole asemănătoare

Back to top button