fbpx

„Moartea mea nu l-ar ajuta pe Putin”. Mesajul transmis de Navalnîi susținătorilor cu o zi înainte de a ajunge în comă

Aleksei Navalnîi a adresat susținătorilor săi un mesaj, cu o zi înainte de a i se face rău. Acesta a declarat că „moartea lui nu l-ar ajuta pe Putin, ci din contra l-ar transforma într-un erou”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit mediafax.ro, cu o zi înainte să intre în comă, Navalnîi s-a întâlnit în particular cu un grup de susținători. Acesta a fost întrebat „De ce nu este încă mort”, iar liderul opoziției a venit cu răspunsul citat mai sus.

De-a lungul anilor, Aleksei Navalnîi a fost ținta mai multor atacuri violente. Menționăm că, actualmente, acesta se află internat într-un spital din Omsk. Personalul medical refuză transportarea de urgență a lui Navalnîi la Berlin, din motiv că starea de sănătate a acestuia este precară și i-ar putea pune viața în pericol. Pe de altă parte, Kira Yarmysh, secretara de presă a lui Navalnîi, afirmă că se trage de timp până dispar urmele otrăvirii.

Kremlinul a negat cu înverșunare orice implicare în așa-zisa „otrăvire” a opozantului rus și i-a urat acestuia însănătoșire grabnică.

Citește și:

ultima oră, video | Medicii din Omsk își contrazic afirmațiile din această dimineață: În corpul lui Navalnîi nu ar fi fost găsite urme de otravă

 

Articole asemănătoare

Back to top button