fbpx

ultima oră, video | Medicii din Omsk își contrazic afirmațiile din această dimineață: În corpul lui Navalnîi nu ar fi fost găsite urme de otravă

Deși cu o oră în urmă medicii din Omsk afirmau că Aleksei Navalnîi ar fi fost otrăvit, acum ei susțin că în corpul său nu au fost găsite urme de substanțe letale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar dacă au trecut aproape 24 de ore de la așa-zisa „otrăvire” a lui Navalnîi, medicii nu au oferit încă un diagnostic. Doctorul Alexander Murakhovsky a spus că există cinci posibile diagnostice și că rezultatele analizelor făcute politicanului de opoziție vor fi gata în două zile.

Personalul medical refuză transportarea de urgență a opozantului rus la Berlin, din motiv că starea de sănătate a acestuia este precară și i-ar putea pune viața în pericol. Pe de altă parte, Kira Yarmysh, secretara de presă a lui Navalnîi, afirmă că se trage de timp până dispar urmele otrăvirii.

La moment, Aleksei Navalnîi se află în comă, internat la reanimare și conectat la respirație artificială.

Citește și:

video | A fost identificată substanța care ar fi fost folosită pentru a-l otrăvi pe Navalnîi. „Este letală, iar personalul medical poartă costume de protecție”

Articole asemănătoare

Back to top button