fbpx

video | Carla’s Dreams, acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă. Prima reacție a artistului

Scandal monstru după ce un internaut a urcat pe platforma TikTok o filmare cu solistul trupei Carla’s Dreams, clătinându-se pe picioare și având un comportament bizar, într-un concert susținut, recent, la Craiova. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântărețul și liderul trupei Carla’s Dreams a fost filmat, recent, cu prilejul unui concert susținut la Craiova în ipostaze dubioase, care au stârnit comentarii furibunde în mediul on-line din partea fanilor, scrie Click.ro.

În timp ce interpreta piesa „Imperfect”, solistul din Republica Moldova și-a suflat nasul și părea că mai are puțin și cade din picioare pe scenă, tremurând din toate încheieturile. Spectatorii au presupus, după comportamentul ciudat al artistului, că acesta ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost bombardat cu fel de fel de comentarii, mai mult sau mai puțin malițioase.

„Carla’s Dreams spart de drogat la concert în Craiova”, a scris un internaut.

Printre cei care au redistribuit videoclipul în mediul on-line s-a numărat chiar și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit și el printr-un comentariu ipoteza inițială că artistul ar fi consumat substanțe interzise.

„Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el pe Facebook.

Artistul a negat, însă, vehement că ar fi consumat substanțe interzise.

„Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise”, a transmis artistul la Realitatea Plus.

Recent, un alt artist din Republica Moldova, Dan Bălan, a fost și el surprins clatinându-se pe scenă. Atunci fanii l-au acuzat pe fostul solist de la trupa O-Zone că ar fi cântat după ce consumase alcool în exces.

Articole asemănătoare

Back to top button