fbpx

Mesajul vicepreședintelui care a agresat un străin: „Lucrurile sunt puțin diferite de cum s-au prezentat”

Radu Crețu, vicepreședintele Partidului Respect Moldova, și-a cerut scuze pentru incidentul recent, despre care a anunțat vineri, 6 octombrie, poliția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a anunțat că își suspendă calitatea de vicepreședinte al partidului pe durata anchetei.

În declarația sa, Crețu recunoaște că incidentul a avut loc în timpul unui eveniment privat

„Îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele și a celor care au fost implicați alături de mine în acest regretabil caz. Fără a da acum prea multe detalii, spun doar că lucrurile sunt puțin diferite de cum s-au prezentat, dar la momentul potrivit și dacă va fi cazul, voi publica mai multe. Țin să subliniez din start că în momentul respectiv eram la un eveniment privat și nu eram angajat în nicio activitate partinică.”, a scris Crețu.

El și-a cerut scuze pentru orice imagine negativă pe care această situație o poate crea asupra partidului.

„Vreau să transmit un mesaj clar că astfel de comportament nu reprezintă valorile sau principiile partidului Mișcarea Respect Moldova, dar nici pe mine nu mă reprezintă, fiind o provocare si izbucnire emoțională.”

Crețu susține că colaborează cu autoritățile pentru a clarifica circumstanțele incidentului și așteaptă rezultatele anchetei.

Amintim că Radu Crețu împreună cu un alt bărbat ar fi agresat verbal și fizic un cetățean străin, la ieșirea dintr-un local din capitală. Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc acum câteva zile.

„Imediat după sesizare, echipaje de poliție au fost trimise la fața locului și au reușit să identifice suspecții ca fiind doi bărbați din Chișinău, unul dintre aceștia fiind vicepreședintele unui partid politic.”, se arată în mesajul Poliției.

Rezultatul raportului de constatare medico-legală a stabilit că victima a primit leziuni corporale medii în timpul altercației.

Articole asemănătoare

Back to top button