fbpx

Gamurari, despre dosarele intentate pe numele lui Plahotniuc: Sunt consecințele faptului că nu a fost de acord cu planul Kozak de federalizare

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, spune că în aceste zile ex-liderul PDM, Vlad Plahotniuc, „plătește prețul refuzului de a lăsa Republica Moldova ȋn mâinile Rusiei și ale marionetelor sale de la Chișinău”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gamurari menționează că dosarele în care ar fi vizat Plahotniuc au fost create și vor fi în continuare fabricate pentru că fostul președinte al democraților nu a acceptat federalizarea țării.

„Dosarele deschise la Moscova și cele care se pregătesc la noi ȋn țară sunt consecințele faptului că domnul Plahotniuc nu a fost de acord cu planul Kozak de federalizare și că a demascat finanțarea ilegală a socialiștilor”, a scris Gamurari.

Amintim că miercuri, Ministerul rus de Interne a făcut publică o informație, potrivit căreia Vlad Plahotniuc și Constantin Țuțu ar fi implicați în trafic de droguri. În context, Plahotniuc a declarat că aceste învinuiri sunt o parte din amenințările la adresa sa și a familiei sale.

Articole asemănătoare

Back to top button