fbpx

video | Un bucătar din Dubai a creat „cea mai bună pizza din lume” conform unei rețete recomandate de ChatGPT

ChatGPT nu vine în ajutor doar pentru scriitori, dar și pentru bucătari. Bucătarul Spartak Arutyunyan activează în restaurantul Dodo Pizza din Dubai și a încercat să folosească chatbot-ul de inteligență artificială pentru a crea o rețetă de pizza. Acest produs va putea fi comandat în incinta localului, transmite thefrontierpost.com.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am avut nevoie de ajutor creativ pentru pizza mea, așa că am rugat ChatGPT să mă ajute și să creeze cea mai bună pizza pentru Emiratele Arabe Unite”, spune Arutyunyan într-un videoclip în care arată cum se pregătește acea pizza.

Produsul va face parte din meniul Dodo Pizza atunci când un nou avanpost al lanțului deținut de Rusia se va deschide în Dubai Marina pe 18 februarie.

„Am vrut să fac ceva special pentru deschiderea primei filiale din Dubai, deoarece este un pas mare pentru noi să ne lansăm aici”, transmite bucătarul.

Bărbatuș a modificat rețeta ChatGPT, optând să folosească pui în loc de miel, cu lime, boia de ardei și alte condimente. El spune: „Puiul este un ingredient mai popular aici, iar mielul este foarte greu de găsit”.

Botul AI a sugerat, de asemenea, să se folosească brânză feta ca topping, dar produsul final conține în schimb brânză paneer.

 

Articole asemănătoare

Back to top button