fbpx

video | Frânturi ale discuțiilor cu echipajul avionului care a aterizat forțat la Minsk, publicate de televiziunea națională din Belarus

Frânturi ale discuțiilor cu echipajul avionului care a aterizat forțat la Minsk au fost publicate de televiziunea națională din Belarus. Înregistrările difuzate dau de înțeles că decizia de a aduce avionul la sol ar fi aparținut exclusiv piloților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Secvențele reprezintă fragmente ale conversației piloților cu operatorii. Una dintre înregistrările difuzate arată că pe adresa de e-mail a unui aeroport, fără a se menționa care anume, ar fi venit un mesaj referitor la minarea aeronavei.

Cea de-a doua secvență indică faptul că echipajul ar fi decis să aterizeze la Minsk. Așadar, televiziunea națională din Belarus califică aceste secvențe drept dovezi că responsabilitatea pentru oprire făcută aparține echipajului.

Pe de altă parte, în spațiul public din Belarus au apărut și secvențe video cu un avion militar. Unele surse media relatează că la comanda lui Lukașenko în aer au fost ridicate un avion MIG-29 și un elicopter MI-25, pentru a escorta avionul.

Video: tut.by

Articole asemănătoare

Back to top button