fbpx

Femeie, atacată de un leopard în timpul unei ședințe foto. Felina se afla la un adăpost pentru animale care au trăit în captivitate

O femeie de 36 de ani din Germania a fost atacată de leopard în timpul unei ședințe foto la un adăpost pentru animale care au trăit în captivitate. Modelul a ajuns la spital cu mai multe răni grave în regiunea capului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta se prezenta drept activistă pentru protecția drepturilor animalelor, transmite BBC. Nu se cunoaște care a fost scopul ședinței, însă se cunoaște că azilul găzduia vietăți dresate pentru a apărea în filme, spectacole sau reclame.

Acolo se aflau inclusiv doi leoparzi, Troia și Paris, filmați în mai multe reclame ale televizoarelor. Proprietarul adăpostului a refuzat să comenteze subiectul. Între timp, publicația germană Bild a reușit să obțină declarațiile femeii, care a relatat că leopardul „o mușca în continuu de obraz, de ureche, de cap”. 

Presa locală a aflat că femeia are mai mulți papagali, un cal, pisici și porumbei. Deocamdată nu este clar ce a stârnit furia leopardului, iar autoritățile urmează să stabilească în ce condiții sunt ținute viețuitoarele și dacă adăpostul le poate păstra.

Cazul a intrat și în vizorul organizațiilor mari pentru protecția animalelor. Bunăoară, Peta insistă ca felinele mari să fie plasate doar în centre de salvare recunoscute, unde nu ar putea fi exploatate pentru câștiguri comerciale.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button