fbpx

video | Blocul a votat, dar fără Usatîi. Unde a plecat politicianul ca să își exercite dreptul electoral

Membrii Blocului Renato Usatîi au votat, însă fără liderul lor. Acesta a plecat peste hotarele țării ca să își exercite dreptul electoral.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am votat pentru o nouă Moldovă. Pentru un stat de drept și un Parlament nekuliokar”, au spus membrii formațiunii.

Potrivit lor, liderul Partidului Nostru se află în Germania. El, însă, ar urma să facă anunțuri importante pe pagina sa de Facebook și să revină în Republica Moldova după amiază.

„Domnul Usatîi a decis să fie alături de cetățenii Republicii Moldova care se află peste hotare. A decis să meargă în Germania. Urmăriți pagina lui de Facebook. Va ieși cu declarații pentru presă”, spun candidații blocului.

Colegii lui Usatîi au precizat că acesta are avionul spre Chișinău la 14:00. Deocamdată, totuși, nu este clar în ce oraș votează el.

 

De menționat este că duminică dimineața un alt lider de partid a anunțat că a votat în afara țării. Este vorba despre președintele PACE Gherghe Cavcaliuc, care a plecat să voteze în Italia. Precizăm că în cadrul campaniei electorale cei doi politicieni și-au aruncat replici acide, injurii și acuzații dure, afirmând despre celălalt că ar urma să petreacă ani buni în pușcărie.

Votează informat! Urmărește ZUGO și pe Telegram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din ziua alegerilor parlamentare anticipate

Articole asemănătoare

Back to top button