fbpx

Cu tricolorul pe spate, stau în rând la Aeroport. Moldovenii din Spania zboară dintr-un oraș în altul ca să voteze

Moldovenii din Palma de Mallorca zboară spre Barcelona pentru a-și putea exercita votul. Potrivit unui internaut, mai mult de jumătate de avion e plin de conaționali.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În Spania s-au deschis în total cinci secții de votare. Acestea se află la Madrid, Barcelona, Malaga, Santander și Valencia.

Conform lui Daniel Moscalenco, citat de Ziarul de Gardă, acesta credea că doar familia sa va zbura dintr-un oraș în altul pentru a-și exercita dreptul. „Puteam să jur că suntem singurii moldoveni care zboară din Palma spre Barcelona pentru a vota, dar mai mult de jumătate de avion e plin de moldoveni. Nu pot să descriu emoțiile pe care le am. Hai, Moldova”, spune conaționalul.

Precizăm că, conform datelor Comisiei Electorale Centrale, la cele 150 de secții de votare din diasporă au votat până la 10:30 mai mult de 42.000 de persoane. Anterior pe rețelele de socializare au apărut informații precum că la Paris, Londra, Frankfurt, Milano, Parma s-au format rânduri de votanți moldoveni înainte de ora 6:00.

Votează informat! Urmărește ZUGO și pe Telegram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din ziua alegerilor parlamentare anticipate

Articole asemănătoare

Back to top button