fbpx

foto, video | „Oamenii vin și vin”. Și la secțiile de votare din Italia sute de oameni așteaptă deja să își exercite votul

Și la secțiile de votare din Parma, Italia sute de cetățeni așteaptă să își exercite dreptul la vot. Aceștia au venit în fața secțiilor de votare dimineața de vreme, cu tricoloare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Internauții scriu că până la această oră oamenii continuă să se adune. Bunăoară, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, vedem că rândul s-a întins pe lungimea unui cartier.

Foto via Facebook

Și la Veneția moldovenii au venit după ora 5:00 la secția de votare. De asemenea, aglomerație se atestă și la secții din Frankfurt, Germania, dar și la cele din Londra, Regatul Unit.

În orașele vizate s-au înregistrat rânduri și la scrutinul prezidențial din toamna anului 2020. Precizăm că deocamdată Comisia Electorală Centrală nu a prezentat informații despre numărul cetățenilor care au votat în țară și peste hotare.

Votează informat! Urmărește ZUGO și pe Telegram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din ziua alegerilor parlamentare anticipate

Articole asemănătoare

Back to top button