fbpx

video | Telefoane în valoare de 500.000 de lei, furate la Chișinău și Bălți. Momentul în care bănuiții strică ușa unui magazin

Patru indivizi ar fi pătruns în mai multe magazine specializate din Chișinău și Bălți și ar fi furat telefoane în valoare aproximativă de circa 500.000 de lei. Infracțiunile au fost comise în perioada septembrie-octombrie 2020.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma investigațiilor, oamenii legii au identificat suspecții. Aceștia sunt tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 24 de ani, originari din Găgăuzia și raionul Taraclia. Potrivit oamenilor legii, anterior, persoanele au fost judecate pentru infracțiuni similare.

Timp de două luni, polițiștii au monitorizat activitatea camuflată a indivizilor și au acumulat probe care să demonstreze complicitatea lor la acțiunile incriminate. Totodată, ofițerii au stabilit că fiecare membru al presupusei grupări avea rol determinat, magazinele fiind jefuite pe timp de noapte, după ce se deteriora ușa de la intrare.

Acțiunile suspecților lor au fost surprinse de camerele de supraveghere. La fel, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, cât și la unele case de amanet, Poliția a depistat și ridicat telefoanele mobile pe care bănuiții le-ar fi sustras.

Actualmente, tinerii sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt. Dacă vine la va fi demonstrată în instanță, ei riscă până la 12 ani de închisoare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button