fbpx

update, video | Contra-protest la CC. Polițiștii au format un cordon pentru a despărți manifestanții

Proteste la Curtea Constituțională (CC). Mai mulți oameni s-au adunat în fața instituției și își declară nemulțumirea față de ultimele decizii ale Parlamentului. Manifestanții au venit în fața instituției la apelul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Se întâmplă în contextul în care Curtea Constituțională (CC) urmează să examineze și să se expună cu privire la constituționalitatea instituirii stării de urgență. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update, 13:50) Spirite încinse la protestul de la Curtea Constituțională, după ce mai mulți susținători ai Partidului „Ai Noștri” au organizat un contra-protest. Polițiștii au fost nevoiți să formeze un cordon între cele două tabere pentru a evita altercațiile.


Știrea inițială:

Protestatarii își manifestă nemulțumirea însoțiți de parcarte inscripționate cu mesaje ca: „Vrem o justiție corectă” sau „spuneți da libertății”.

Oamenii legii sunt prezenți la fața locului pentru a asigura ordinea publică.

Menționăm că, miercuri, 28 aprilie, se desfășoară al patrulea protest la Curtea Constituțională, după ce manifestațiile au început vineri, 23 aprilie, după ședința Parlamentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button