fbpx

Pastile în canalizare ca „nu cumva să nu pută”. Ceban afirmă că surse de la SIS l-ar fi avertizat despre eventuale „bazaconii”

Ion Ceban afirmă că foști angajați ai SIS l-ar fi avertizat că în sistemul de canalizare ar putea fi aruncate pastile ca „nu cumva să nu pută”. Declarațiile au fost făcute de edilul capitalei în cadrul ședinței de luni a Primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Edilul acuză autoritățile publice centrale precum că ar sta în spatele acestor „bazaconii”, dar nu a numit vreo instituție sau vreun nume. Acesta a cerut responsabililor să monitorizeze situația și a rugat să fie informat personal în cazul unor incidente.

La rândul său, specialiștii au dat asigurări că echipele mobile activează non-stop, iar colectoarele sunt monitorizate și se preiau probe periodic. În cazul unui risc, responsabilii sunt gata pentru evitarea unor eventuale situații dificile.

La rândul său, Ceban a cerut intensificarea acestor acțiuni. Totodată, el a punctat că subiectul a mai fost discutat și a propus că echipele responsabile să se mărească.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button