fbpx

„Cum în puii mei să te vinzi ca o ultimă …?”. Emilian Crețu, critică dură la adresa Georgetei Voinovan și a altor artiști care vor cânta pentru BECS

Actorul și influencerul Emilian Crețu i-a criticat dur pe artiștii care urmează să evolueze în cadrul concertului organizat de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BECS), pe 9 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe afișul concertului figurează nume precum Doredos, Doinița Gherman, Georgeta Voinovan, Laurențiu Popescu, Silvia Grigore, Dj Echo. Emilian Crețu i-a calificat drept „mediocritățile showbizului”.

Actorul a adăugat că nu îl surprinde simpatia din partea Doredos pentru socialiști, însă a fost uimit de prezența pe afiș a Georgetei Voinovan, care, anterior, împreună cu vloggerul Dorin Galben, a lansat o piesă emoționantă despre diasporă.

„Cum în puii mei să te vinzi ca o ultimă prostituată? Trebuie să recunosc că ador aceste concerte electorale, aceste manifestații culturale prin care se spală creierii sărmanilor oameni, de pe la țară, de pe la orășele. A venit ditamai artist, a cântat două cântece și a luat nu știu câte mii de euro și lui îi este indiferent de viitorul acestei țări. Mă mândresc cu acești artiști, bravo”, a spus cu ironie Emilian Crețu pe pagina sa de Instagram.

Crețu a menționat și câteva versuri din colaborarea Georgetei Voinovan cu Dorin Galben: „Vreau să-mi spună cineva/ Câte mame vor mai plânge/Prin străini, pe undeva”.

„De-atâta, Geta, deoarece cânți la concerte socialiste și comuniste! Și acolo cu nisip, dorul de patrie, dorul de mă-sa”, a conchis Emilian Crețu.

Precizăm că, pe 9 iulie, cu două zile înainte de alegerile parlamentare anticipate, BECS organizează la Leova un concert cu genericul „Iubesc Moldova”.

Citește și:

Reacția Georgetei Voinovan, după ce a fost criticată că va cânta la concertul organizat de BECS: „Am copii de întreținut și de hrănit”

Articole asemănătoare

Back to top button