fbpx

Reacția Georgetei Voinovan, după ce a fost criticată că va cânta la concertul organizat de BECS: „Am copii de întreținut și de hrănit”

Actorul și influencerul Emilian Crețu i-a criticat dur pe artiștii care urmează să evolueze în cadrul concertului organizat de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BECS), iar Georgeta Voinovan a reacționat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a declarat că „trebuie cumva să supraviețuiască și că are copii de hrănit și întreținut”.

„Am un salariu de profesoară… La fel ca alți artiști. Am dat acordul să cânt acolo unde vor fi organizate concerte, indiferent de culoarea politică. Cânt acolo unde sunt chemată. Nu fac propagandă. Eu cânt la oameni. Nu vorbesc despre viziunile mele politice nicăieri. Dacă votul este secret – eu îmi rezerv dreptul să fie secret pentru cine votez”, a spus artista.

Voinovan a adăugat că votul ei este secret și că nu ar avea nicio legătură cu platformele pentru care cântă. Interpreta a menționat și numele regretatului Iurie Sadovnic.

„Trebuie să te cheme Iurie Sadovnic ca cineva să-și amintească de tine! Dacă Iurie Sadovnic avea să fie viu și avea să cânte pentru socialiști – voi și pe el l-ați fi luat în coarne. Asta e urât. Întrebările astea nu-s la locul lor”.

De ce nu-s întrebată din ce trăiesc?! Iartă-mă, dar chiar este durerea sufletului meu! Eu n-am vile. Eu n-am avut niciodată mașină. Cânt acum niște concerte – dar nu mă duc într-o vacanță de lux pe banii aceștia! Sunt bani care îmi trebuie să-mi achit serviciile comunale și să-mi hrănesc copiii! Mă înțelegi de ce mă doare atât de tare?! Eu sunt omul care-mi fac cumpărăturile la minim și hrănesc o familie mare. Chiar aș ruga să nu se ia nimeni de mine pentru că până acum nu m-ați văzut nicăieri!”, a mai spus Georgeta Voinovan.

Precizăm că, pe 9 iulie, cu două zile înainte de alegerile parlamentare anticipate, BECS organizează la Leova un concert cu genericul „Iubesc Moldova”. Pe afișul concertului figurează nume precum Doredos, Doinița Gherman, Georgeta Voinovan, Laurențiu Popescu, Silvia Grigore, Dj Echo. Emilian Crețu i-a calificat drept „mediocritățile showbizului”.

Articole asemănătoare

Back to top button