fbpx

video | „Voi lucra cu concurenții, la fel ca și cu artiști adevărați”. Cum descrie Dan Balan experiența de jurat la Vocea Ucrainei?

Curând vom putea să îl urmărim pe Dan Bălan ocupând unul dintre scaunele juraților show-ului televizat „Vocea Ucrainei”, dar până atunci artistul împărtășește senzațiile rămase după primele audiții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Invitat la o emisiune ucraineană, Dan Bălan a fost luat la întrebări despre cum au decurs filmările și despre cum e să fii jurat.

În timpul discuției artistul a povestit că invitația de a fi jurat la un show de televiziune pentru el a fost o provocare și o oportunitate de a-și cultiva noi abilități.

Este pentru prima dată când particip la un proiect de televiziune, niciodată nu m-am văzut în acest rol, dar atunci când a venit propunerea am luat-o ca pe o provocare. Mi-am zis: „Dan, hai încearcă, dezvoltă-ți această latură de om de televiziune și o să vezi ce va fi”, a declarat Dan Bălan.

Cu entuziasm juratul povestește despre echipa pe care și-a adunat-o, având unul dintre cele mai speciale grupuri de tineri cântăreți.

„Întămplător, la mine echipa s-a primit foarte variată pentru că, practic, fiecare membru este dintr-o țară diferită. Din punctul meu de vedere asta e foarte interesant”, mai adaugă cântărețul.

Deși fără experiență în calitate de jurat, Dan Bălan are o imagine foarte clară despre ce fel de concurenți caută pentru echipa sa.

„Pentru mine e important totul în concurent. Nu e neapărat să aibă doar o voce extraordinară sau o istorie aparte, ci contează ca toate calitățile acelui om să fie în armonie. Rolul meu va fi să caut această armonie și să motivez concurentul să strălucească”, spune artistul foarte convins.

De asemenea, Dan Bălan povestește despre caracterul său și declară că nu va fi un antrenor prea indulgent, ci din contra, își va trata elevii ca pe artiștii cu care a lucrat în studio.

Articole asemănătoare

Back to top button