fbpx

video | Pește afumat de calitate dubioasă, confiscat de la o vânzătoare din capitală. Femeia s-a ales cu o amendă

Ofițerii de investigare a fraudelor economice au deconspirat activitatea unei femei de 50 de ani, care comercializa pește afumat în asortiment, în lipsa actelor care ar confirma proveniența și calitatea produsului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia își desfășura activitatea în adiacentul străzii Valea Bâcului, unde își expunea marfa spre comercializare direct într-un microbuz, în condiții insalubre.

În acest context, poliţiştii au reținut și ridicat unitatea de transport în care se afla 105 kg de macrou afumat și 19 kg de capelin afumat, în valoare totală de 10.000 de lei. Marfa a fost ridicată și predată la păstrare în locuri special amenajate.

Totodată, a fost informată Direcția municipală siguranța alimentelor, în vederea examinării și constatării asupra produsului privind conformitatea, calitatea și legalitatea expunerii produsului către comercializare consumatorilor.

Respectiv, contravenientei i-a fost întocmit un proces-verbal pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător și aplicată o amendă în sumă de 4500 de lei.

Poliția capitalei anunță că va continua activitățile în vederea neadmiterii încălcărilor și solicită cetăţenilor să procure produse doar din magazinele autorizate prin lege, întrucât îşi pun în pericol viaţa şi sănătatea.

Articole asemănătoare

Back to top button