fbpx

video | „Patru ani în plus!”. Donald Trump și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2020

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, vrea să obțină un nou mandat. Politicianul și-a lansat campania pentru alegerile prezidențiale din 2020, sub sloganul – „Patru ani în plus!”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul a avut loc marți, în Florida, iar miliardarul a venit însoțit de soția sa, Melania. Acesta a vorbit de pe scena de la Amway Center din Orlando, în aplauzele a 20.000 de susținători care aveau chipiuri roșii cu sloganul „Make America great again” (Să redăm măreția Americii).

În discursul său, actualul președinte al SUA a ținut să aprecieze economia din acest moment a Statelor Unite.

„Ţara noastră avansează, este prosperă şi se află în plină creştere în prezent şi, sincer să fiu, zboară spre înălţimi de necrezut. Lumea întreagă invidiază economia noastră care este poate cea mai bună din istoria ţării”, a susținut Trump. 

Amintim că Donald Trump a câștigat fotoliul de președinte al SUA în anul 2016. La evenimentul de ieri, politicianul a făcut referire la temele din campania sa electorală de atunci: imigraţia ilegală, presa şi contracandidata sa democrată Hillary Clinton, transmite libertatea.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button