fbpx

video | Momentul în care un bărbat tamponează intenționat mai multe persoane la Cantemir. Una dintre victime, în reanimare

Ieri în presă au apărut imagini în care șoferul unui vehicul ar încerca intenționat să tamponeze mai multe persoane pe teritoriul unei benzinării. Secvențele video au fost difuzate de ProTv, iar ulterior Poliția a publicat precizări despre acest caz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

IGP informează că pe 27 august, în jurul orei 03:05, ofițerii din Cantemir au fost alertați despre un conflict la o stație de alimentare din localitatea Țiganca. Două persoane aveau un comportament inadecvat și erau vizibil în stare de ebrietate.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că în urma unui conflict spontan, apărut între mai multe persoane, un bărbat de 27 de ani, a urcat la volanul automobilului de model Dacia Duster, având alături un pasager.

El ar fi tamponat intenționat câteva persoane. Ca urmare, una dintre victime a fost internată în secţia de reanimare a spitalului raional, iar altele două au ajuns pe mâna chirurgilor, fiind diagnosticate cu diverse traumatisme.

Poliția a inițiat cauze penale pentru huliganism săvârșit de două sau mai multe persoane, tentativă de omor și șofat în stare de ebrietate, acțiuni care au provocat vătămări corporale.

Atenție! Urmează imagini cu impact emoțional!

 

Articole asemănătoare

Back to top button