fbpx

Un miliardar japonez caută o femeie care să îl însoțească într-o călătorie în cosmos. Ce condiții trebuie să întrunească candidatele?

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa caută o femeie specială, care să i se alăture într-o călătorie în cosmos. Omul de afaceri va fi primul turist care va călători în spațiu cu o racheta creată de compania lui Elon Musk.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Miliardarul s-a despărțit recent de modelul Ayame Goriki și vrea să își refacă viața. Femeia care vrea să îl însoțească trebuie să aibă mai mult de 20 de ani, să manifeste interes pentru călătoriile în cosmos și să fie „pozitivă și luminoasă”. 

Candidatele pot aplica până pe 17 ianuarie, iar miliardarul va lua o decizie finală la sfârșitul lunii martie, relatează The Guardian. Anterior, omul de afaceri a declarat că vrea să i se alăture în călătorie și mai mulți artiști, iar după ce vor reveni pe Terra lor li se va cere să creeze ceva inspirat din spațiu.

Potențialele candidate pot găsi mai multă informație despre aplicare aici.

Citește și: Un om de afaceri din Japonia va dona nouă milioane de dolari mai multor oameni care îl urmăresc. Cum își motivează fapta?

Articole asemănătoare

Back to top button