fbpx

Ex-premierul Ion Chicu va candida la alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova

Ion Chicu, actualul președinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, a fost desemnat drept candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Decizia a fost luată la Consiliul Politic Național, desfășurat la 22 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Consiliul Politic Național al PDCM a susținut decizia aprobată de Biroul Executiv Central al partidului încă la data de 24 februarie 2024, privind participarea PDCM la alegerile prezidențiale din acest an cu candidatul său propriu. Prin decizia Consiliului Politic Național, am fost desemnat în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Aduc sincere mulțumiri colegilor din PDCM pentru înalta încredere acordată prin această decizie și-mi asum angajamentul să depun toate eforturile pentru victorie”, a anunțat Chicu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ion Chicu a anunțat că Consiliului Politic Național al PDCM a decis boicotarea referendumului prin neparticipare în campania de promovare a acestuia.

Amintim că alegerile prezidențiale și referendumul privind integrarea R. Moldova în UE vor fi organizate pe 20 octombrie 2024.

Articole asemănătoare

Back to top button