fbpx

Un moldovean, împuşcat la Viena de poliţişti după ce şi-a ucis iubita

Un moldovean de 26 de ani din raionul Cahul a murit, după ce a fost împușcat mortal de polițiști în orașul Viena, din Austria. Asta după ce acesta și-ar fi ucis colega de apartament, iar ulterior ar fi amenințat oamenii legii cu toporul. Despre asta scrie presa locală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crima ar fi avut loc săptămâna trecută, iar victima s-a dovedit a fi o tânără de 22 de ani, originară din Chili.

Din motive necunoscute, fata nu ar fi vrut să îl lase să mai intre în apartament, moment în care bărbatul a pus mâna pe un topor şi a spart uşa. Speriată, tânăra le-ar fi scris unor colegi de serviciu că este în pericol și imediat, aceştia au apelat-o video. Chiar în acele momente moldoveanul intrase în camera acesteia şi s-a năpustit asupra ei. Unul dintre colegii fetei ar fi mers pe adresa indicată de către tânără, împreună cu un amic, iar celălalt ar fi alertat poliția. Ajunși la fața locului, aceștia au dat peste tânărul înarmat cu un topor, dar și murdar de sânge. Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că individul, când i-a văzut pe polițiști, a alergat spre ei și i-a atacat cu toporul. Cu o lovitură puternică a lovit mașina de poliție, care a fost grav avariată.

„Un polițist a împușcat în atacator, iar acesta s-a prăbușit la sol, acum se investighează câte focuri de armă s-au tras și în ce zonă a corpului. Măsurile de resuscitare nu au mai avut efect, de asemenea un ofițer a suferit răni ușoare după ce a căzut în timpul incidentului.”, au declarat forțele de ordine.

Potrivit presei, anterior moldoveanul ar fi manifestat anumite probleme psihice.

Articole asemănătoare

Back to top button