fbpx

Revolut Lite își închide operațiunile în R. Moldova. Ce mesaj au primit utilizatorii

Revolut Lite, serviciul de online banking, a anunțat că își va înceta activitatea în Republica Moldova începând cu 20 iulie. Informația a fost comunicată utilizatorilor aplicației printr-un mesaj.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Revolut Lite nu a oferit detalii suplimentare despre motivele acestei decizii.

Pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, utilizatorii sunt sfătuiți să urmărească notificările și anunțurile oficiale ale Revolut Lite pentru a se asigura că își protejează fondurile și își închid conturile în mod corespunzător.

Această prezentare necesită JavaScript.

Revolut, o aplicația financiară globală cu peste 30 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat că Revolut Lite, o versiune adaptată a aplicației principale, a devenit disponibilă pentru clienții din Republica Moldova începând cu luna iunie 2023.

Pe parcursul celor șase luni de la lansarea pe piața Republicii Moldova, peste 75 de milioane de lei au fost trimiși sau primiți prin intermediul aplicației Revolut Lite. Compania a mai menționat că la jumătate de an de la lansare, aplicația Revolut Lite figura ca a doua cea mai descărcată aplicație financiară din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button