fbpx

Un om de afaceri din Japonia va dona nouă milioane de dolari mai multor oameni care îl urmăresc. Cum își motivează fapta?

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa va dona nouă milioane de dolari unor persoane alese dintre cei care îl urmăresc pe Twitter. Acesta își propune să realizeze un experiment social și să vadă dacă banii îi vor face mai fericiți pe câștigători.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele nouă milioane de dolari vor fi oferite pentru 1000 de norocoși care i-au distribuit una dintre postările publicate pe 1 ianuarie. Ulterior, se va analiza prin intermediul unor sondaje felul în care banii vor influența viața beneficiarilor.

Japonezul este adeptul teoriei potrivit căreia un venit minim garantat, care nu creează obligații, le-ar putea oferi oamenilor siguranță. El spune că are timpul și banii necesari pentru a verifica această ipoteză, relatează presa străină.

Omul de afaceri Yusaku Maezawa este fondatorul companiei Zozo. În același timp, acesta urmează să devină și primul pasager privat al SpaceX care va zbura în jurul Lunii.

Articole asemănătoare

Back to top button