fbpx

ultima oră | Patru pacienți bolnavi de COVID-19 s-au stins din viață. Avem 140 de cazuri de deces

Alți patru pacienți din Republica Moldova s-au stins din viață, fiind infectați cu virusul COVID-19. Informația a fost comunicată recent de Ministerul Sănătății, care a precizat că aceste cazuri de deces s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un caz este vorba de un bărbat de 64 ani, din municipiul Chişinău, internat la IMSP SCM Sfînta Treime pe 23 aprilie. El mai suferea de insuficienţă геsрirаtоriе acută, сагdiораtiе dismetabolică, ischemică, pulmonară.

O femeie în vârstă de 77 ani, tot din Chişinău, fusese internată la aceeași instituție, pe 27 aprilie. Comorbidităţi de care mai suferea: diabet zaharat de tip II, hipertensiune arterială de gradul II și boală cerebrovasculară acută.

Altă femeie care a decedat avea 58 ani, era din municipiul Chişinău și a fost transferată din IMSP SCM Sfînta Treime la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe 29 aprilie. Ea mai suferea de obezitate de gradul II, insuficiență respiratorie de gradul III și cardiopatie ischemică.

Într-un alt caz de deces este vorba de o femeie în vârstă de 62 ani, din raionul Căuşeni, transferată din IMSP SCBI Toma Ciorbă la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe 16 aprilie. Pacienta mai avea diabet zaharat de tip II, obezitate de gradul III, insuficiență respiratorie acută și cardiopatie hipertensivă.

Așadar, în țara noastră, s-au înregistrat până acum 140 de cazuri de deces din cauza COVID-19, precizează MSMPS.

Articole asemănătoare

Back to top button