fbpx

TASS: Grigore Caramalac a fost reținut la aterizare pe aeroportul Domodevo din Moscova. Avocatul său dezminte informația

Grigore Caramalac, cunoscut în lumea interlopă drept „Grișa Bulgaru”, a fost reținut la aterizare pe aeroportul Domodedovo din Moscova, potrivit agenției ruse de presă TASS. Acesta este căutat de mai mulți ani de Interpol și autoritățile din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update) Avocatul lui Caramalac neagă că clientul său a fost reținut pe un aeroport din Moscova. „Astăzi la ora 08:15, după ora R. Moldova, am discutat cu clientul meu… era în drum la serviciu, activează și nici nu a fost în aeroport, nici nu a avut deplasări și nici nu a fost de cineva reținut”, a spus Alexei Frunze pentru tv8.md.

Știrea inițială:

Sursa citată comunică despre faptul că informația a fost confirmată și de reprezentanți ai Poliției. Deocamdată, însă, nu este clar de unde revenea Caramalac la Moscova, însă se precizează că acestea are cetățenia rusă, iar potrivit RentTV deține funcția de președinte al unei organizații care ajută veteranii și invalizii sportului.

Precizăm că, în Republica Moldova, oficial, Caramalac este declarat învinuit în două cauze penale, pornite în temeiul unei bănuieli rezonabile de comitere a infracţiunilor de șantaj și tentativă de omor. Pe numele lui sunt emise mandate de arest.

Oamenii legii anunțau anterior că Grigore Caramalac, alias „Bulgaru”, originar din Taraclia, a fost dat în căutare prin Interpol încă în 1998. Gruparea sub conducerea acestuia ar fi comis mai multe omoruri, jafuri, răpiri de persoane și estorcări.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button