fbpx

Se solicită demisia directorului ANTA: „Transportul de pasageri este sufocat de un grup de interese”

Ieri, deputatul din partea Blocului ACUM, Petru Frunze, a cerut ministrului Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, să-i demită din funcție pe șeful ANTA, Vsevolod Boșcanean și pe secretarul de stat responsabil pe domeniul transportului, Sergiu Bucataru, acuzându-i de monopolizare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Petru Frunze, „transportul de pasageri este sufocat de un grup de interese care au monopolizat piața”, iar până în anul 2020 nu va fi deschisă nicio cursă de pasageri.

„Am avut o discuție cu noul ministru, m-am oferit consultant pentru a distruge monopolul din domeniu și a oferi posibilitate tuturor să procure autocare moderne pentru a deservi cetățenii”, a completat deputatul.

Totodată, Petru Frunze a declarat că, actualmente, lucrează la modificarea Codului Transportului care reglementează mai mult interesul grupurilor care au monopolizat piața, în speranța de a face ordine în acest domeniu.

De asemenea, deputatul a declarat că deține probe despre șantajul, preluarea și distrugerea afacerilor din domeniul transportul pe care le va prezenta procuraturii și despre care, ulterior, va vorbi public.

Articole asemănătoare

Back to top button