fbpx

Noi detalii în cazul candidatului ACUM, bătut la Edineț: Plîngău afirmă că atacatorii ar avea tangențe cu PD

După ce a declarat că ar fi fost agresat chiar în fața Inspectoratului de Poliție de la Edineț, Dinu Plîngău revine cu mai multe detalii referitor la presupușii agresori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Dinu Plîngău, cei trei indivizi i-ar fi aplicat mai multe lovituri, după care i-au sustras telefonul pentru a șterge înregistrarea pe care acesta încerca să o facă și l-au somat să părăsească orașul Edineț. De asemenea, președintele Organizației de Tineret a Platformei Demnitate și Adevăr menționează că deja cunoaște numele presupușilor săi atacatori, accentuând că aceștia ar avea direct legătură cu Partidul Democrat.

„Numele unuia dintre agresori este Vlad Nepeivoda, sportiv, băiețaș din banda fostului deputat PD, Oleg Sârbu. Oleg Sârbu este candidatul PD la funcția de deputat la Edineț. Tatăl unuia din cei trei agresori este Igor Nepeivoda, vice-președintele Organizației Teritoriale a Partidului Democrat de la Edineț. Chiar dacă poliția cunoaște foarte bine cine sunt agresorii, până în momentul de față nu au întreprins nici o măsură”, a scris Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Totodată, candidatul ACUM susține că aceste agresiuni sunt pentru a-i împiedica activitatea politică și pentru a-l determina să-și retragă candidatura de concurent electoral, însă acest incident doar îl motivează să lupte în continuare.

Amintim că, astăzi, Dinu Plîngău, canditatul ACUM pe circumscripția nr. 3 din orașul Edineț, a declarat într-o postare pe o rețea de socializare că ar fi fost bătut de trei persoane chiar pe scările IP din Edineț.

Articole asemănătoare

Back to top button