fbpx

foto | Maia Sandu s-a întâlnit cu diaspora R. Moldova din Belgia și Luxemburg: „Cetățenii noștri sunt uniți în dorința de a progresa pe drumul integrării europene”

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu comunitatea moldovenilor stabiliți în Belgia și Luxemburg.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„M-am bucurat să descopăr o comunitate mare și frumoasă care s-a adunat să sărbătorească împreună Duminica Floriilor”, a transmis șefa statului pe Facebook.

„Cetățenii noștri, indiferent dacă locuiesc în țară sau în afara ei, sunt uniți în dorința de a progresa pe drumul integrării europene. Am simțit o profundă grijă și dragoste pentru patria noastră și i-am rugat să dăm dovadă de aceeași unitate și în această toamnă, atunci când împreună vom decide viitorul țării”, a mai menționat oficiala.

Această prezentare necesită JavaScript.

Maia Sandu se află astăzi într-o vizită de lucru la Bruxelles unde are programate întrevederi cu mai mulți oficiali europeni, transmite Radio Chișinău.

Discuțiile vot viza accelerarea procesului de aderare a Rep. Moldova la Uniunea Europeană, după cum a transmis administrația prezidențială.

Maia Sandu va susține și un discurs în deschiderea Conferinței anuale privind bugetul UE, găzduită de Comisarul European pentru Buget și Resurse Umane, Johannes Hahn.

Articole asemănătoare

Back to top button