fbpx

Mesajul mamei Anastasiei, copila lovită mortal de un troleibuz, către judecători: „Așteptați să înfăptuiesc eu singură justiția?”

Mama Anastasiei, copila care a fost mortal lovită de un troleibuz în Ciocana, a transmis un mesaj către judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău, după ce o nouă şedinţă a fost amânată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit femeii, ședințele de judecată legate de acest caz ar fi în mod constant amânate.

„Am murit în ziua când mi-a fost ucis copilul pe trecerea de pietoni. Din acea zi neagră mă trezesc doar cu gândul că șoferița care a trecut cu troleibuzul peste Nastenika mea, va primi pedeapsa pe care o merită. Însă la 10 luni de când fetița mea nu mai este, judecata se tot amână. Iar șoferița de troleibuz își trăiește viața în libertate, în timp ce copilul meu e în sicriu. Onorați judecători, îmi rămâne doar să vă întreb, voi așteptați ca eu de una singură să înfăptuiesc justiția? Așteptați să acționez după Legea Talionului, „Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”?

Eu deja am murit odată cu Nastea, eu nu mai am ce pierde, iar voi astăzi, amânând din nou ședința de judecată, mi-ați ucis ultima speranță în faptul că va triumfa dreptatea…”, este mesajul postat de mama Anastasiei pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în data de 24 martie, o adolescentă de 12 ani a decedat după ce a fost tamponată de un troleibuz. Impactul a avut loc pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. S-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni.

Șoferița de 41 de ani a fost reținută pentru 72 de ore, iar ulterior a fost plasată în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13. Pe 30 martie, șoferița a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13 și plasată în arest preventiv la domiciliu.

Vezi și: video | Mama fetiței de 12 ani, care a fost lovită mortal de un troleibuz: Copilul meu a fost ucis cu o deosebită cruzime

Articole asemănătoare

Back to top button