fbpx

video | Mama fetiței de 12 ani, care a fost lovită mortal de un troleibuz: Copilul meu a fost ucis cu o deosebită cruzime

Mama fetiței de 12 ani, lovită mortal de un troleibuz la o trecere de pietoni din Chișinău, a făcut primele declarații. Femeia susține că trece greu peste decesul fiicei sale, fiind singur copil în familie. Mai mult ea susține că citește cu tristețe mesajele de compasiune în raport cu șoferița troleibuzului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Împreună cu soțul foarte greu trecem peste decesul unicului nostru copil. Ne este greu să vedem și să citim despre compasiunea în raport cu ucigașa, familia ei și îngrijorările pentru drepturile ei, când cea care ne-a ucis copilul nici măcar nu a prezentat scuze sau condoleanțe” a menționat femeia.

Printre lacrimi în ochi, mama fetiței ucise, afirmă că adolescenta a fost ucisă cu o deosebită cruzime.

„Copilul meu a fost ucis cu o deosebită cruzime. Ea nu doar a lovit fetița mea la trecerea de pietoni, ea strivit viața în corpul fragil al copilei mele, a trecut peste ea”, a adăugat femeia printre lacrimi.

Amintim că în data de 24 martie, o adolescentă de 12 ani a decedat după ce a fost tamponată de un troleibuz. Impactul a avut loc pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. S-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni.

Șoferița de 41 de ani a fost reținută pentru 72 de ore, iar ulterior a fost plasată în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13. Pe 30 martie, șoferița a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13 și plasată în arest preventiv la domiciliu.

Pe 31 martie, șoferița troleibuzului a rămas fără permis de conducere pe un termen de un an.

Articole asemănătoare

Back to top button