fbpx

horoscop | „Începem luna cu o atmosferă plăcută, însă după… ”. Vezi ce îți prezic astrele pentru aprilie

Idei neobișnuite, visuri curajoase și zâmbete provocatoare. Acestea sunt doar câteva dintre prezicerile astrelor pentru aprilie. Specialiștii ne informează că vom începe luna într-o atmosferă tihnită, boemă, adusă de prezența planetei Venus în Pești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

E momentul să-ți faci planuri, să stabilești priorități, să accepți proiecte suplimentare, să primești bonusuri. Pentru Berbecii care nu sunt și vor sa devină activi, prima parte a lunii aprilie este ideală pentru a da startul unei rutine zilnice sănătoase.

Taur

La început de aprilie totul stagnează și ai senzația că îți apar în cale numai piedici. Simți nevoia să tai răul din rădăcină și să renunți la acele persoane sau situații care nu-ți dau voie să te bucuri de viață. Va rămâne lângă tine cine merită și își dorește cu adevărat.

Gemeni

Acum e ideal să faci mișcare, sport, chiar daca nu-ți stă în fire. Să citești, să scrii orice e nevoie ca să te echilibrezi și să nu te lași dus/ă de val. Unii Gemeni vor simți pregnant nevoia de schimbare, de renunțare la compromisuri, la tot ce e vechi și plictisitor. Te poți răzgândi în special în privința relațiilor sentimentale pe care aveai de gând să le inițiezi sau să le închei.

Rac

Poți fi dezamăgit/ă dacă îți făceai, în secret, speranțe legate de locul de muncă sau de relația de cuplu. Șefii sau partenerul de viață pot avea cu totul alte intenții decât cele pe care le bănuiai și ți le doreai. Ai totuși motive de bucurie și recunoștintă, căci primești susținere și atenție din partea prietenilor, a părinților sau a copiilor.

Leu

In prima jumătate a lunii poți fi obligat/ă de starea de sănătate să iei o pauză de la activitățile solicitante și obositoare, să te odihnești mai mult, să iei vitamine sau diverse tratamente. Apoi, lucrurile se liniștesc, energia revine și îți poti face planuri de vizitat, de explorat locuri frumoase, în primăvara asta sau în viitorul apropiat.

Fecioară

Viața sentimentală este animată, plină de surprize și de împăcări aducătoare de confort sufletesc. Foarte important: fii rezervat/ă în privința discuțiilor cu și despre terțe persoane. Să nu divulgi secretele nimănui și nici pe ale tale, dacă e vorba de chestiuni foarte personale, care pot fi folosite împotriva ta.

Balanță

Lucrurile merg într-o direcție bună, n-ai probleme în a obține ce-ți dorești, în ciuda micilor tensiuni. Multe Balanțe vor bifa luna asta lucruri pe care și le-au propus de mult timp sau vor găsi căi de a le rezolva curând, astfel că îți reconfigurezi planurile pentru perioada următoare.

Scorpion

Sectorul sănătății nu este tocmai bine aspectat, astfel că se pot declanșa sau reactiva tot felul de afecțiuni mai vechi la care ești predispus/ă, de la amețeli și dureri de cap, la infecții diverse. Odihnește-te mai mult, mergi la medic, la nutriționist sau la naturopat, daca este cazul! Organizarea strictă a programului zilnic este mai mult decât necesară în perioadele în care cele 24 de ore din zi ajung să ți se pară prea puține.

Săgetător

Nu ignora problemele de familie și nu da apă la moară partenerului sau copiilor nemulțumiți de modul cum decurge relația voastră. Chiar dacă mereu rezolvi lucrurile în glumă și cu zâmbetul pe buze, uneori e bine să le iei mai în serios. Energia nu-ți lipsește, ba chiar parcă ai prea multă și nu reușești s-o gestionezi tocmai bine.

Capricorn

Ești atât de ocupat/ă și de tensionat/ă, că ți se pare că n-o să te poți relaxa în veci. Emoțiile pe care le trăiești nu trebuie amplificate, deci nu încerca să mulțumești pe toată lumea și nu-ți impune termene imposibil de respectat. Amână întâlnirile care nu sunt de interes imediat și concentrează-te să obții ceea ce e cu adevărat important pentru tine.

Vărsător

Pe plan profesional vei primi oferte interesante sau vei simți nevoia să schimbi condițiile de lucru actuale. Cu cât ești mai deschisă și mai maleabilă, cu atât mai ușor vei trece prin schimbările care ți se pregătesc. Nu rata nicio propunere interesantă, căci banii vin luna asta de unde și când nu te aștepți. Totul e să îi și cheltuiești pe lucruri utile.

Pești

Te simți în formă, dar ești tentat/ă să te consumi foarte mult cu regrete pe de o parte și cu planuri de viitor pe de alta. Vrei și să câștigi mai bine, și să îți pui ordine în sentimente. Lasă lucrurile să vină către tine și bucură-te de tot ce ți se întâmplă pozitiv.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button