fbpx

Guvernul României a donat un lot de echipamente medicale de protecție Ministerul Apărării: Ce conţine acesta

Ministerul Apărării a recepționat un lot de echipament medical din partea României. Acesta conţine o mie de viziere, 9 000 de cutii cu mănuși, 2 000 de ochelari din plastic de protecție, 3 milioane de măști chirurgicale, precum și 500 000 de măști de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi a mulțumit statului român pentru sprijinul acordat Armatei Naționale prin donarea acestui lot de echipamente medicale de protecție.

Totodată, oficialul a menționat că România a acordat necondiționat mai multe ajutoare de acest gen țării noastre de la începutul pandemiei, în scopul fortificării sistemului de sănătate al Republicii Moldova.

La rândul său, ambasadorul României la Chișinău Cristian-Leon Țurcanu a declarat că acest lot face parte din sprijinul constant și consecvent pe care România îl acordă ţării noastre pe mai multe domenii, inclusiv cel al apărării.

Suma totală a donației este de aproximativ a 30 milioane lei. Bunurile medicale urmează să fie repartizate Spitalului Clinic Militar Central și Agenției Rezerve Materiale.

Articole asemănătoare

Back to top button